top of page
Cabernet Franc vs Nebbiolo
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 12 oktober 2021, Koninklijke IGC
Rosé Brut - Nebbiolo d'Alba - Cuvage - 2016
Methode Champenoise Nebbiolo | Amuse:
Zeeuwse mossel met antiboise
Marne Brune - Nebbiolo d'Alba - Fontanafredda - 2018
Nebbiolo | Voorgerecht:
Kabeljauw met groene kruidenkorst, eikenbladsla en gebakken paddenstoelen
Barbaresco - Pio Cesare - 2017
Nebbiolo | Hoofdgerecht:
Wildstoof met puree, rode kool, knolselderij, koolraap en bleekselderij aardappel krokant
Vigna 'la rosa' - Barolo - Fontanafredda - 2013
Nebbiolo | Nagerecht:
Kaas met kweeperen gelei, kletzen brood en hazelnoten
Nebbiolo - Langhe - Pio Cesare - 2017
Nebbiolo | Amuse:
Focaccia krokant met fijne ratatouille
Le Clos Guillot - Chinon - Bernard Baudry - 2018
Cabernet Franc| Voorgerecht:
Kabeljauw met groene kruidenkorst, eikenbladsla en gebakken paddenstoelen
Cabernet Franc - Anjou - Clau de Nell - Anne Claude Leflaive - 2015
Cabernet Franc | Hoofdgerecht:
Wildstoof met puree, rode kool, knolselderij, koolraap en bleekselderij aardappel krokant
Nuits d'Ivresse - Bourgueil - Domaine Breton - 2018
Cabernet Franc | Nagerecht:
Kaas met kweeperen gelei, kletzen brood en hazelnoten
bottom of page